JOKIĆ ODUŠEVIO NAGETSE: Zbog ovih scena iz Srbije, u Denveru su presrećni (VIDEO)

Novosti online

16. 08. 2023. u 17:44

NIKOLA Jokić je rešio da se posle istorijske, prve NBA titule koju je osvojio sa Denverom, odmori od košarkaških obaveza do početka nove klupske sezone, a to što mu društvo ovih dana u Srbiji pravi klupski kolega, posebno oduševljava nagetse.

ЈОКИЋ ОДУШЕВИО НАГЕТСЕ: Због ових сцена из Србије, у Денверу су пресрећни (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U našu zemlju je nedavno doputovao Aron Gordon, igrač novih šampiona najjače lige na svetu u košarci.

Gordon, jedan od članova startne petorke koja je i donela prvi NBA trofej klubu iz Kolorada, došao je kako bi proveo deo svog godišnjeg odmora uz porodicu Jokić.

Sa Nikolom je izgradio veliko prijateljstvo u poslednje dve godine, a to se videlo i kada je MVP-a iznenadio na prošlom Evrobasketu, doputovavši na "stari kontinent" da bi ga bodrio.

Imajući u vidu da Jokić, kao MVP finala, uživa "daleko od košarke", čime je izbegao da se na povredi između dve NBA sezone, a da uživa sa klupsim kolegom - i ne čudi što Denver radosno na društvenim mrežama deli ovaj snimak iz Srbije:

Mundobasket 2023 - kada se igra, raspored mečeva, grupe...


Svetsko prvenstvo u košarci 2023 igra se od 25. avgusta do 10. septebra u tri zemlje, domaćini su Filipini, Japan i Inonezija. Reprezentacije, njih 32, su podeljene u osam četvoročlanih grupa iz koje se posle tri kola po dve najbolje ekipe plasiraju u drugu fazu. 
U četiri novoformirane, takođe četvoročlane grupe, svaki tim igra sa preostala dva sa kojima nije igrao u uvodnoj rundi. I odatle po dve najbolje selekcije nastavljaju borbu za medalje, i to od četvrtfinala. 
Reprezentacija Srbije igra u B grupi, u Kuezon sitiju, tromilionskom, najvećem gradu Filipina. Prvi meč na Svetskom prvenstvu odigraće 26. avgusta od 14 časova po našem, srednjoevropskom vremenu, protiv reprezentacije Kine. Preostale dve utakmice grupe B Srbija igra 28. avgusta od 14 časova protiv Portorika i 30. avgusta od 10 sati protiv Južnog Sudana.
Grupa u kojoj su "orlovi" se u drugoj fazi ukršta sa grupom A u kojoj su Italija, Angola, Dominikanska Republika i domaćin Filipini.
Ostali učesnici su:
Grupa C: SAD, Jordan, Grčka, Novi Zeland
Grupa D: Egipat, Meksiko, Crna Gora, Litvanija
Grupa E: Nemačka, Finska, Australija, Japan
Grupa F: Slovenija, Zelenortska Ostrva, Gruzija, Venecuela
Grupa G: Iran, Španija, Obala Slonovače, Brazil
Grupa H: Kanada, Letonija, Liban, Francuska

Ako vas košarka zanima, pratite sve o njoj na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?