ZVEZDA I KALINIĆ? Evo šta koči povratak igrača Barselone među crveno-bele

Novosti online

29. 07. 2023. u 08:33

NAVIJAČI Crvene zvezde imaju veliku želju da u timu ponovo vide Nikolu Kalinića. O tome koliko je realan njegov povratak govorio je sportski direktor crveno-belih Milan Dozet.

ЗВЕЗДА И КАЛИНИЋ? Ево шта кочи повратак играча Барселоне међу црвено-беле

Aba liga / Dragana Stjepanovic

On je u emisiji "Miljanov korner" na "Sputnjiku" otkrio da je šampion Srbije u pregovorima sa sjajnim krilnim košarkašen, ali da problem predstavlja to što je pod ugovorom sa Barselonom.

- Dobili smo stotine poruka da se na interentu piše kako će Nikola Kalinić da ide iz Barselone. Naravno, mi na njih ne odgovaramo, ali svakako da reagujemo na svaki i mali znak. Bili smo sa Kalinićem u kontaktu i tokom sezone i posle sezone, i trenutno smo u kontaktu, ali on ima još važeći ugovor sa Barselonom i siguran sam, ukoliko dođe iz nekog razloga do raskida tog ugovora, da je Crvena zvezda njegova prva sledeća stanica - rekao je Dozet.

On je potom naglasio i da je klub pregovarao sa Nikolo Mirotićem.

- Sa Mirotićem smo bili u kontaktu i želeli da ga vidimo u našim redovima. Imali smo i neke razgovore sa njegovim agentima, ali do dogovora nije došlo. Što se tiče druge strane priče i nekih optužbi na račun Crvene zvezde, čak je i Partizan javno rekao u prvom obraćanju, kako je siguran da nikakve pretnje nisu uticale na njegovu odluku i kako će se narednih dana videti sve. Nikola je između ostalog izašao i rekako kako nije bilo pretnji od strane Crvene zvezde. On je neko ko svaki put bude dočekan aplauzom gde god da smo igrali protiv njega. Pretprošle sezone je proglašen i zvezdašem godine tako da ga stvarno doživljavamo kao našeg i nismo bili ti koji bi sprečili njegov odlazak bilo gde. Lično, a ne kao sportski direktor Zvezde, mislim da je njegova odluka na kraju bila takva jer je čovek koji je uradio mnogo za srpski narod i nije želeo da na neki način odseče deo ljudi koji ga podržavaju i poštuju odlaskom u jedan ili drugi klub  - zaključio je Dozet.

Podsetimo, Crvena zvezda je do sada dovela devet igrača - Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića, Adama Hangu, Majka Tobija, Džoela Bolomboja, Rokasa Gedraitisa, Šabaza Nejpira i Jaga dos Santosa.

Vredi pomenuti da su produženi ugovori sa krilima Lukom Mitrovićem i Stefanom Lazarevićem, te centrom Ognjenom Kuzmićem i kapitenom, bekom Brankom Lazićem, dok je ugovor na četiri godine potpisao i mladi Nikola Topić.

BONUS VIDEO: Bogdan Bogdanović stigao na okupljanje reprezentacije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić