"OTIŠLI SMO POLUPANI..." Evo šta o strancu u dresu Srbije kaže bivši reprezentativac Vladimir Štimac

Novosti online

23. 07. 2023. u 22:02

DOSTA se priča o tome da li je Srbiji potreban stranac u košarci. O tome je govorio bivši reprezentativac naše zemlje Vladimir Štimac.

ОТИШЛИ СМО ПОЛУПАНИ... Ево шта о странцу у дресу Србије каже бивши репрезентативац Владимир Штимац

foto: EPA

"Novosti" su danas napravile anketu sa tim pitanjem, u kojoj i vi možete još uvek da uzmete učešća, a i iskusni centar je izneo svoje mišljenje.

- Poštujem mišljenje i stav svih. Ali što se tiče stranaca u reprezentaciji moj stav je jasan: "Bez stranaca u reprezentaciji". Toliko dece naše i talenata kojima treba prilika i šansa! U njih se mora uložiti. Sećam se kad smo otišli polupani pa se ipak vratili sa medaljama. Ne treba menjati genetiku reprezentacije. Uništićemo generacije dece i duh košarke u Srbiji - napisao je bivši igrač Crvene zvezde na Tviteru.

Ipak, možda Svetislav Pešić iznenadi i sutra na spisak uvrsti stranog košarkaša, s obzirom na to da će veliki broj igrača na spoljnim pozicijama propustiti Svetsko prvenstvo (25. avgust - 10. septembar).

Podsetimo, "orlovi" se nalaze u grupi B zajedno sa Južnim Sudanom, Portorikom i Kinom.

BONUS VIDEO: NIKOLA JOKIĆ JE PONOSAN: Konj srpskog NBA asa osvojio "Subotičku milju"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)