ZVANIČNO: Partizan doveo reprezentativca Srbije

Novosti online

13. 07. 2023. u 09:39

Košarkaški klub Partizan doveo je prvo pojačanje ove sezone

ЗВАНИЧНО: Партизан довео репрезентативца Србије

ABA liga/ Emilija Jovanović

Reč je o reprezentativcu Srbije Ognjenu Jaramazu. Igrač koji pokriva poziciju plejmejkera i beka potpisao je dvogodišnji ugovor sa crno-belima i zadužio je dres sa brojem 10, baš kao i u prvom mandatu u klubu.

Podsećanja radi, reprezentativac Srbije je pre nekoliko dana krenuo u proces sporazumnog raskida saradnje sa Bajernom kako bi postao slobodan igrač i potpisao za Partizan.

FOTO: N. Paraušić

 

Zbog toga je procedura potrajala, iako se nedeljama pričalo o tome da se Jaramaz vraća u klub za koji je igrao od 2019. do 2021.

U redove minhenskog kluba njega je doveo italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri, sa kojim je sarađivao i u prvom mandatu u dresu crno-belih.

Kako je Italijan napustio klub, a stigao Pablo Laso, Jaramaz je odlučio da zatraži sporazumni raskid iako mu je ostala još jedna godina ugovora, klub mu je izašao u susret, a on je ubrzo parafirao za Partizan.

U dresu Partizana, Ognjen je osvojio dva kupa "Radivoj Korać" i ABA SuperKup, uz titulu najkorisnijeg igrača u finalu nacionalnog kupa 2020. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)