"NIKOLA JOKIĆ JE KAO NILSKI KONJ": Legenda NBA lige u prenosu uživo žestoko vređala Srbina

Novosti online

11. 07. 2023. u 14:09

Legendarni NBA košarkaš Ajzea Tomas tokom utakmice NBA letnje lige isprozivao je Nikolu Jokića zbog izgleda.

НИКОЛА ЈОКИЋ ЈЕ КАО НИЛСКИ КОЊ: Легенда НБА лиге у преносу уживо жестоко вређала Србина

FOTO: Tanjug/AP

Naime, nekadašnji igrač Detroita, Indijane i Njujork Niksa, sramno je komentarisao izgled srpskog asa.

Iako Denver Nagetsi nisu ni igrali, Tomas koji je bio jedan od komentatora na utakmici Toronto Raptorsa i Klivlend Kavalirsa pecnuo je Srbina.

- Kada je bio blizu Mata Ishbije, vlasnika Finiksa i mene, jedina stvar koju sam mogao reći je: "Čoveče, Džoker je zaista veliki. Ne samo velik, nego masivan. Težina koju nosi… Ali Džoker je kao komad kitovog mesa. Znaš na šta mislim. Bio je masivan, neveroatan - rekao je Tomas, a onda na ružan način prokomentarisao izgled Srbina:

- Ponavljam, on nema definiciju, on je kao nilski konj.

Ajzea Tomas često ima ispade, a poznato je da sa mnogima nije u dobrim odnosima. Nedavno je prokomentarisao da ne razume zašto ga Majkl Džordan mrzi.

- Bio sam prilično uznemiren kada sam video da me je nazvao go****om. Pogodilo me je što sam gledao dokumentarac o g****ru koji meni govori da sam g****r, a ja sam uvek bio fin prema njemu. Ovo je iskrena priča, možemo da odemo u moj rodni kraj na Mičigen Aveniju u Čikagu gde Džordana toliko vole da ne mogu da mu čistim cipele, kao ni na ostalim delovima grada Čikaga, grada iz koga potičem. E sada, kada je Majkl Džordan tek došao u Čikago, moja porodica se brinula o njemu, moja sestra i moj brat su bili njegovi prijatelji, moj nećak je živeo sa njim. Ponoviću ovo, moj nećak je živeo sa Majklom Džordanom. Bio sam veoma dobar prema njemu, a sada me naziva g****rom. Ne, ne, ne, ja sam uvek bio tu za tebe - rekao je Tomas krajem prošle godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)