''TO JE ON, UVEK I SVE ZA EKIPU...VELIKI IGRAČ I ČOVEK'' Emotivni Đorđević nakon kraja igračke karijere Stefana Markovića (FOTO)

Novosti online

24. 06. 2023. u 11:46

Nekadašnji selektor košarkaške reprezentacija Srbije požečeo je Stefanu Markoviću srećan završetak profesionalne košarkaške karijere.

ТО ЈЕ ОН, УВЕК И СВЕ ЗА ЕКИПУ...ВЕЛИКИ ИГРАЧ И ЧОВЕК Емотивни Ђорђевић након краја играчке каријере Стефана Марковића (ФОТО)

FOTO: Nebojša Paraušić

Pored toga što ga je trenirao u reprezentaciji Srbije, Aleksandar Đorđević je ''Pefiju'' bio trener i u Virtusu dve sezone.

Slika je iz 2021. godine kada je Virtus sa Uniksom igrao polufinale Evrokupa.

- Slika Pefijevog stopala na dan utakmice sa Uniksom - kaze mi: "Coach, nema govora - ja igram! To je on - uvek i sve za ekipu!! vala na svemu, Pef. Par istih medalja i titula si nam okačio na grudi,ali pre svega prijateljstvo u srcima. Ogroman respekt za velikog igrača i čoveka - napisao je Đorđević.

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)