KOŠARKAŠI Partizana i Crvene zvezde igraju odlučujući meč za titulu šampiona ABA lige, iako je do meča nešto više od sat vremena, sa incidentima je već počelo.

Komentari (8)

Boki

22.06.2023. 19:15

Sami sebi bacili petarde na autobus. To su isplanirali juče, kao i da ubace "navijače" koji će da naprave nered, izazovu prekid utakmice i pražnjenje dela tribina ukoliko Partizan bude vodio. ima kamera koliko hoćete, mogu da se uhapse ti ljudi, nigde veze nemaju sa Partizanom kao i one razne navijačke grupe sastavljene od bivših navijača Rada i ostalih manjih klubova koje su ubačene na tribinu u fudbalu. Nijedan pravi i iskreni navijač Partizana ovakvu budalaštinu neće učiniti, samo ubačeni "navijači" i "preletači".

Miki Zg

22.06.2023. 19:21

Očekivano ,te razno-razne grupe kriminalaca -tajkuna nastavljaju specijalni -hibridni rat protiv države Srbije .Mislite to je spontano ,laž i sa jedne i druge strane .Vidjeti će ako Zvezda vodi ,za sve će biti kriv preds. A.Vučić koji je omogućio dovođenje stranih košarkaša -koji nisu Srbi -biram rječi ,a klub Partizan ne plaća porez državi -AL Kapone zakon !