BODIROGA SAZNAO SUDBINU: Evroliga dobila novog izvršnog direktora

Novosti online

15. 06. 2023. u 18:48

Legenadrni srpski košarkaš Dejan Bodiroga ostaje predsednik Evrolige, dok je novi izvršni direktor, umesto Maršala Glikmana, Paulius Motejunas, saopšteno je na zvaničnom sajtu elitnog takmičenja.

БОДИРОГА САЗНАО СУДБИНУ: Евролига добила новог извршног директора

Foto: A.Stevanović

U saopštenju Evrolige se ističe da će Bodiroga, koji je imenovan za predsednika 14. septembra 2022. godine, nastaviti da se fokusira na povećanje kvaliteta takmičenja za klubove, igrače, navijače, partnere i sve zainteresovane strane i igra ključnu ulogu u jačanju odnosa sa širom košarkaškom zajednicom, uključujući Udruženje igrača Evrolige, Odbor glavnih trenera Evrolige, Sindikat košarkaških zvaničnika Evrolige, FIBA, domaćih liga i drugih institucija vezanih za košarku.


Evroliga ističe da je 42-godišnji Motejunas nasledio Glikmana pre svega zahvaljujući fenomenalnim rezultatima koje je napravio u Žalgirisu od 2007. godine, kad je počeo rad u litvanskom klubu.

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu