ZVEZDA IGRA EVROLIGU U ARENI: Generalni menadžer crveno-belih otkrio planove za narednu sezonu

Novosti online

26. 05. 2023. u 11:46

Crvena zvezda je ušla u finale ABA lige gde će se sastati sa boljim iz polufinalnog para Partizan - Cedevita Olimpija, a generalni menadžer ekipe Nemanja Vasiljević je pre tog finala bio i na Fajnal-foru Evrolige u Kaunasu gde je pratio igre mladog tima crveno-belih.

ЗВЕЗДА ИГРА ЕВРОЛИГУ У АРЕНИ: Генерални менаџер црвено-белих открио планове за наредну сезону

FOTO: M. Vukadinović

On je u izjavi za Jurohops istakao da se klub i sledeće godine sprema da igra Evroligu.

- Zvanično nemamo potvrdu. Nezvanično se govori da će učestvovati iste ekipe kao i ove godine. Međutim, dok to ne bude zvanično, naše je da osvojimo ABA ligu, kako bismo sigurno bili učesnici elitnog takmičenja i sledeće godine - istakao je Vasiljević.

Odnose Evrolige i Crvene zvezde je poremetila i kazna Evrolige, kojom crveno-belima nije dozvoljeno da Fakundo Kampaco odmah zaigra po dolasku u redove srpskog šampiona.

- Jasno je da smo napravili grešku, međutim, mislimo da je mogla situacija da se reši na drugi način. Fakundo nam je mnogo falio, jer smo u tom trenutku imali mnogo povređenih igrača. Naučili smo nešto i verujem da više nikada u budućnosti nećemo biti u sličnoj situaciji.

Generalni menadžer crveno–belih veruje da Zvezda zaslužuje stalno mesto u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju.

- U Evroligi smo skoro deset godina. Porasli smo kao klub i mislim da bi trebalo da imamo zagarantovano mesto, makar u određenom vremenskom periodu.

Vasiljević je najavio da će Zvezda promeniti dvoranu ako bude igrala Evroligu.

- Želimo da se prebacimo u Beogradsku arenu. Već pravimo planove za prodaju karata, a što se sastava ekipe tiče, cilj je da dovedemo iskusne igrače iz inostranstva, a da baza kao i uvek budu srpski košarkaši. Nama je najvažnije da srce tima čine domaći igrači. Oni prave razliku, osećaju klub i grad na pravi način - zaključio je Vasiljević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja