KAKAV PEH ZA FENIKS: Nikola Jokić i Denver nisu mogli da dobiju bolje vesti

Novosti online

09. 05. 2023. u 07:00

KOŠARKAŠI Denvera i Feniks sansa igraju u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige, trenutni rezultat je 2:2, a Nagetsi pred peti meč nisu mogli da dobiju bolje vesti.

КАКАВ ПЕХ ЗА ФЕНИКС: Никола Јокић и Денвер нису могли да добију боље вести

FOTO: EPA

Naime, nakon što su Sansi dobili četvrti duel iako je Nikola Jokić odigrao za istoriju, ekipu iz Arizone zatekla je loša vest.

Feniks iznova neće moći da računa na veterana Krisa Pola, koji će sigurno propustiti peti duel, a očekuje se da za šesti meč bude u protokolu.

Ipak, plejmejker želi da igra uprkos povredi, a malo je verovatno da će mu to doktori kluba dozvoliti.

- Sansi se pripremaju za peti susret u ovoj seriji bez Krisa Pola, očekuje se da ne igra. Prozor u kojem se očekuje njegov povratak je potencijalno pred šestu utakmicu... Rečeno mi je da Pol želi da igra, istakao je dobro obavešteni NBA novinar Šams Čaranija.

Kris Pol - statistika u plej-ofu

Kris Pol u plej-ofu beleži 13,9 poena po utakmici, uz 44 odsto uspešnosti šuta iz igre. Takođe, upisuje 8,9 asistencija i 4,3 skoka po nastupu.

Nikola Jokić - statistika u plej-ofu

Nikola je u plej-ofu u sezoni 2022/23. odigrao do sada devet utakmica. Na parketu je provodio 37,8 minuta, beleživši prosek od 30,8 poena, uz 13,1 skok i 9,2 asistencije.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAMO NA 2 SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana