BEZ BREJKA U LJUBLJANI: Cedevita Olimpija pobedila FMP u plej-ofu ABA lige

Novosti online

29. 04. 2023. u 21:09

CEDEVITA Olimpija pobedila je FMP u prvoj utakmici plej-ofa ABA lige sa 87:77 (23:24, 26:16, 15:16, 23:21) i na taj način je odbranila domaći teren.

БЕЗ БРЕЈКА У ЉУБЉАНИ: Цедевита Олимпија победила ФМП у плеј-офу АБА лиге

FOTO: KK Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Druga četvrtina koju su odlično odigrali izabranici Mirsada Alilovića bila je presudna za ishod ovog susreta. Taj period "zmajčeki" su dobili sa 26:16 i ispostavilo se da je ta razlika bila nedostižna.

"Panteri" su u nekoliko navrata stizali do jednocifrenog zaostatka. U četvrtom periodu su početkom došli do minus pet - 66:61, ali nije bili snage za preokret.

Cedevita Olimpiju je Jogi Ferel sa 20 poena, dok je Alen Omić zabeležio dabl-dabl od 15 poena i 10 skokova. Kod FMP-a najviše se istakao Čarls Mur sa 18 poena, dok su Ebuka Izundu i Aleksa Stepanović brojali do 12.

Druga utakmica ovih timova na programu je 6. maja od 18 sati u Železniku.

BONUS VIDEO: MADRID TO NE PAMTI: "Grobari" napravili feštu u prestonici Španije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave