CIRKUS U ISTANBULU: Ataman pobegao sa klupe, Klajburn nasrnuo na igrače Fenera, a Micić u neverici (VIDEO)

Novosti online

07. 04. 2023. u 08:07

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su sinoć kao domaćini Efes sa 103:86 (23:17, 25:23, 24:24, 31:22), u meču pretposlednjeg, 33. kola Evrolige.

ЦИРКУС У ИСТАНБУЛУ: Атаман побегао са клупе, Клајбурн насрнуо на играче Фенера, а Мицић у неверици (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug / Sava Radovanović

Ovim porazom Efes, aktuelni šampion Evrope, ostao je i bez teoretskih šansi da se plasira među osam najboljih timova i nastavi takmičenje u plej-ofu Evrolige.

Najbolji kod Fenerbahčea bio je Najdžel Hejz-Dejvis sa 26 poena uz po četiri skoka i asistencije. Pratili su ga Dašon Pjer i Tajler Dorsi sa po 17 poena.

Kod Efesa bolji od ostalih bili su Vil Klajburn sa 21 i srpski reprezentativac Vasilije Micić sa 16 poena.

Međutim, posle utakmice mediji najviše pišu i pričaju o potezu Ergina Atamana.  Temperamentni turski stručnjak je pri rezultatu 101:86 za Fenerbahče u velikom istanbulskom derbiju odlučio da napusti teren – 37 sekundi pre kraja.

Kurtoazno se pozdravio sa Dimitrisom Itudisom, kome je zamerio na ponašanju, te odjurio sa parketa.

I komentator Evrolige je bio u čudu, a navijači Fenera su Atamana ispratili iz dvorane mahanjem. To je samo dodalo "ulje na vatru" pa je u samoj završnici došlo i do tuče.

Tačnije, Vil Klajburn je odreagovao na provokaciju sa klupe domaćeg tima, pa se zaleteo na sve igrače Fenera među rezervama, ali i stručni štab. Jedva su ga zaustavili i razdvojili, pa se i on uputio u svlačionicu, a Vasilije Micić je sve to posmatrao u neverici.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024