DUŠKO IVANOVIĆ OBRADOVAO ''DELIJE'' PRED OLIMPIJAKOS: Dva bitna igrača ponovo treniraju

Novosti online

06. 04. 2023. u 08:31

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće večeras u Beogradu ekipu Olimpijakosa u meču 33. kola Evrolige.

ДУШКО ИВАНОВИЋ ОБРАДОВАО ДЕЛИЈЕ ПРЕД ОЛИМПИЈАКОС: Два битна играча поново тренирају

FOTO: M. Vukadinović

    Olimpijakos je lider na tabeli najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, pošto tim iz Pireja ima 23 pobede i devet poraza.

    Crvena zvezda je dva kola pre kraja regularnog dela Evrolige ostala bez prilike da se plasira u top osam. Srpski i regionalni šampion je trenutno 11. sa skorom 15/17.
    Crvena zvezda je u decembru prošle godine kao gost u 15. kolu Evrolige pobedila Olimpijakos 90:86.
    - Bez obzira na sve, želimo da dobijemo ove dve utakmice na kraju. Olimpijakos je pokazao da ima jednu od najboljih ekipa, i plasmanom na tabeli, i ekipom i kvalitetom koji poseduje. Ekipa koja ima izuzetan talenat, igraju godinama zajedno, igraju po automatizmu, dobro se poznaju, lako postižu koševe. Naš cilj je da im onemogućimo da postižu takve koševe, na svoj lagan način. Zdravstveno smo bolji, Branko Lazić je počeo jače da trenira, treninzima se vratio i Nemanja Nedović, dok će Ben Bentil za početak pauzirati sedam dana - rekao je trener Crvene zvezde Duško Ivanović uoči meča sa Olimpijakosom.
    Utakmica 33. kola Evrolige između Crvene zvezde i Olimpijakosa biće odigrana večeras od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić", čije kapije će biti otvorene dva sata ranije.

BONUS VIDEO: OVO SE NE BRANI: Aleksandar Katai i slobodnjak zbog kog su mu svi u Zvezdi čestitali

  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna