NIKOLA Jokić govorio je o temi koja zanima sve u zemlji košarke. Somborac je progovorio o tome da li će obući dres reprezentacije na narednom Mundobasketu i da li će Srbija moći da uživa u njegovim magičnim potezima.

Petar

25.03.2023. 16:36

Zato ga pola Srbije negoli,ko ne zna i nema volju da igra za svoju domovinu netrreba ga ni ni zvati.Oduzeti mu PASOŠ i neka igra za naše AGRESORE,KOJI SU NAM UBIJALI DECU I RUŠILI ZEMLJU.NEZNAŠ TI NIŠTA OO LJUBAVI PREMA DOMOVINI I PATRIOTIZMU.NEMOJ DOLAZITI TAKAV NAM NETREBAŠ.

Imi

26.03.2023. 07:40

Nekad je bila cast i ponos igrati za reprezentaciju. Sada se samo gleda licni interes i nista vise. Takve tipove sa stavom "razmislicu" ne treba ni zvati, po mom dubokom ubedjenju. Takav tip ne ostavlja srce na terenu za svoju zemlju.

Bojan

26.03.2023. 11:27

Čovek je lepo odgovorio, ništa loše nije rekao. Sem toga je shvatio da mi nemamo tim za vrhunske retultate i medalje, ni sa njim, ni bez njega. U Evropi smo tek oko desetog mesta, a u svetu jos neko mesto niže. Košarka je kod nas nestala. Kao što je rukomet, odbojka, vaterpolo... to je naša realnost. Da nije naših odbojkašica i košarkašica mogli bi da sviramo u trubu.