IGRAČ ZA KOGA NISTE ČULI NAPRAVIO ČUDO U NBA: Prosečno beleži 8 poena, a sada napravio istorijski podvig!

Novosti online

25. 03. 2023. u 09:52

KOŠARKAŠI Memfis Grizlisa osigurali su mesto u plej-ofu NBA lige nakon impresivne pobede nad Hjuston Roketsima. Istorijsku partiju pružio je Luk Kenard.

ИГРАЧ ЗА КОГА НИСТЕ ЧУЛИ НАПРАВИО ЧУДО У НБА: Просечно бележи 8 поена, а сада направио историјски подвиг!

Tanjug/ap

Košarkaš koji je nedavno stigao u Memfis iz redova Los Anđeles Klipersa, Luk Kenard uradio je nešto što od njega niko nije očekivao.

On prosečno beleži 8.5 poena ove sezone, a zanimljivo je da je vodeći igrač kada je šut za tri u ligi sa prosekom 48.6 procenata. Uspeo je da ubaci 106 od 2018 pokušaja. Sinoć je otišao korak dalje, postigao je 10 trojki za 24 minuta igre.

Da stvar bude još impresivnija, šutirao je samo 11 puta. Tako je postavio rekord tima po broju pogođenih trojki. Ne samo to, već je ispisao istoriju lige.

Treba pomenuti da je Boban Marjanović meč završio sa četiri poena.

Do sada su Klej Tompson i Taj Lason uspeli da ubace 10 trojki uz procenat 90 ili više procenata, a Kenard je uspeo da to učini za samo 24 minuta provedenih na parketu, čime niko ne može da se pohvali.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri