"VELIKA TIMSKA POBEDA": Lesor nakon meča Efes - Partizan o snazi svog tima da se drugi put, u dve nedelje, vrati iz "mrtvih"

Novosti online

16. 03. 2023. u 22:52

MATIJAS Lesor i ove istanbulske noći dokazao je da se nalazi u životnoj formi i sa 17 poena uz energiju koja je nosila njegove saigrače utkao je velike deo sebe u herojsku pobedu crno-belih.

ВЕЛИКА ТИМСКА ПОБЕДА: Лесор након меча Ефес - Партизан о снази свог тима да се други пут, у две недеље, врати из мртвих

FOTO: M. Vukadinović

Partizan je danas savladao Efes i tako napravio veliki korak ka plasmanu u TOP 8 Evrolige. Po završetku utakmice svoje impresije nakog ogromnog trijumfa nad prvakom Evrope podelio je i sjajni francuski centar, Matijas Lesor.

- Velika timska pobeda, drugi put ove nedelje smo pronašli način da se vratimo i pokazali karakter i da nikada ne odustajemo, 5-6 igrača sa 10 ili više poena, što znači da je bila timska pobeda, nismo zavisili od jednog igrača. Čestitke svima - kazao je Lesor.

Velika je ovo bila pobeda i u smislu pomaka na tabeli u borbi za plej-of jer je u pitanju bio direktan rival za Top8.

- Velika pobeda u borbi za plasman u plej-of, ali moramo da ostanemo fokusirani, još je utakmica pred nama, moramo da završimo posao, zaštitimo domaći teren i videćemo. Sve je u našim rukama.

TABELA EVROLIGE

BONUS VIDEO:  "IZVINjAVAM SE!" Željko Obradović nikada nije bio ovakav posle derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)