"PONOSAN SAM!" Željko Obradović o lenjosti, čudesnom preokretu svoje čete i zvižducima na meču Efes - Partizan

Novosti online

16. 03. 2023. u 21:22

KOŠARKAŠI Partizana napravili su veliki korak ka plasmanu u TOP 8 Evrolige. Crno-beli su uspeli da savladaju dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope i to nakon velikog preokreta. Efes je u prvoj četvrtini već imao +17, ali je na kraju doživeo ubedljiv poraz rezultatom 84:97.

ПОНОСАН САМ! Жељко Обрадовић о лењости, чудесном преокрету своје чете и звиждуцима на мечу Ефес - Партизан

Foto: Tanjug

Nakon meča na konferencije za medije oglasio se i Željko Obradović, trener lidera ABA lige.

- Došli smo sa velikim respektom da igramo protiv tima koji je dvostruki šampion Evrope - rekao je Željko Obradović na konferenciji za medije, a potom dodao:

- Znali smo da moramo da odigramo skoro pa perfektnu utakmicu protiv ovakvog tima ako želimo pobedu. Da li je bila baš perfektna nije ni toliko bitno, posebno kada nadoknadite 17 poena razlike. Počeli smo, kako da se izrazim najbolje... lenjo. Protivnik je lako pogađao i vrlo lako su došli do 23:6. Posle toga smo se probudili i zaigrali. Igrali smo dobru utakmicu, veoma sam ponosan na svoju ekipu jer nije mala stvar pobediti šampiona Evrope.

Eves je sa druge strane "počašćen" zvižducima od strane svojih navijača jer su sada ponovo na negativnom učinku i čeka i skoro pa nemoguća misija da se nađu među osam najboljih.

- Verujem da će Efes nastaviti da se bori, ako prođu u plejof uveren sam da nikome neće biti lako protiv njih. Čestitam treneru Atamanu i celoj ekipi Efesa na svemu što su radili - zaključio je Obradović.

TABELA EVROLIGE

BONUS VIDEO:  "IZVINjAVAM SE!" Željko Obradović nikada nije bio ovakav posle derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna