IPAK JE REGULARNO! Matijas Lesor nije igrao za Partizan sa pet ličnih grešaka - evo i objašnjenja

Novosti online

15. 03. 2023. u 18:52 >> 18:45

O utakmici između Splita i Partizana u ABA ligi pričalo se mnogo prethodnih dana zbog tvrdnje je centar beogradskih crno-belih Matijas Lesor igrao sa pet faulova. Pozivajući se na ''video dokaze'' jednog Tviter korisnika, tvrdilo se da je trijumf crno-belih neregularan, a sada je cela situacija razjašnjena.

ИПАК ЈЕ РЕГУЛАРНО! Матијас Лесор није играо за Партизан са пет личних грешака - ево и објашњења

FOTO: M. Vukadinović

Ipak, kako je zvanični statističar ABA lige Miroslav Nađ na svom "Tviter" nalogu objavio, Partizanova pobeda je regularna i Lesor nije bio na terenu sa pet ličnih grešaka.

- Dobio sam pojašnjenje nakon provere sa službenim zapisnikom. Sporan faul Lesora nije sviran njemu, već Ledeju i tako stoji u zapisniku. Greška je u "play-by-play" statistici koja je taj faul upisala Naneliju - objasnio je Nađ.

Problem je nastao kada su se na društvenim mrežama pojavili podaci da je Matijas Lesor u završnici utakmice bio na parketu, a da mu je prethodno dosuđena peta lična greška.

Međutim, kako je i objašnjeno ovde, taj faul nije bio dosuđen njemu već njegovom saigraču Ledeju, pa je samim tim sve i bilo regularno.

BONUS VIDEO: Nikad veće interesovanje medija za izbore u FSS-u

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EVROLIGA NAJGLEDANIJA U ISTORIJI: Partizan i Crvena zvezda neprikosnoveni, nema im ravnih