NANEO IM NAJTEŽI PORAZ U ISTORIJI, A SADA IH PREUZIMA: Joakim Lev glavni kandidat za klupu Selesaoa

Novosti online

15. 03. 2023. u 17:59

Bivši šef stručnog štaba fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev nalazi se među glavnim kandidatima za novog selektora Brazila, prenosi Bild.

НАНЕО ИМ НАЈТЕЖИ ПОРАЗ У ИСТОРИЈИ, А САДА ИХ ПРЕУЗИМА: Јоаким Лев главни кандидат за клупу Селесаоа

Foto: AP

Brazil je posle Svetskog prvenstva u Kataru ostao bez selektora, pošto je Tite podneo ostavku posle eliminacije od Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala. Bild podseća da će Brazil na prijateljskom meču protiv Maroka, koji će biti odigran 25. marta, voditi selektor U20 selekcije "karioka" Ramon Menezes.

Lev (63) je bio selektor Nemačke od 2006. do 2021. godine. Sa njima je osvojio osvojio SP 2014. godine baš u Brazilu, kada je u polufinalu Mundijala naneo najteži poraz Brazila u njegovoj istoriji. Tada su Nemci pobedili ''karioke'' sa 7:1, a kasnije i osvojili SP.

Četiri godine ranije sa "pancerima" bio je treći na Mundijalu u Južnoj Africi. Sa Nemačkom je 2017. osvojio Kup Konfederacija.

Lev se povukao sa mesta selektora Nemačke 2021. godine posle eliminacije "pancera" u osmini finala EP od reprezentacije Engleske.

BONUS VIDEO: Nikad veće interesovanje medija za izbore u FSS-u

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)