KATASTROFALNE VESTI ZA "DELIJE": Zvezda pred večiti derbi u ABA ligi strahuje! Ivanović potvrdio, lider tima povređen u Atini

Novosti online

10. 03. 2023. u 22:38

CRVENA zvezda danas je doživela bolan poraz u Atini rezultatom 75:66 i to nakon prednosti koja je u jednom trenutko otišla i na 16 poena. U odlučujućih 12 minuta Duško Ivanović nije ubacivao svog najkvalitetnijeg aduta u napadu, Nemanju Nedovića, a mnogi su se pitala koji je razlog.

КАТАСТРОФАЛНЕ ВЕСТИ ЗА ДЕЛИЈЕ: Звезда пред вечити дерби у АБА лиги страхује! Ивановић потврдио, лидер тима повређен у Атини

FOTO: M. Vukadinović

Po završetku dvoboja između Crvene zvezde i Panatinaikosa otkriveno je da je iskusnog beka zabolelo nešto u predelu zadnje lože prenosi "Sport klub", ali još ne može da se precizira kakva je povreda u pitanju.

Srpskog reprezentativca očekuje pregled posle koga će se znati stepen povrede i da li postoji šansa da zaigra u ponedeljak u večitom derbiju protiv Partizana u okviru ABA lige. Vest je na konferenciji za medije potom potvrdio i trener šamiona Jadrana, Duško Ivanović.

- Dodatni problem večeras je povreda Nemanje Nedovića, ali to ne može da bude opravdanje

Zvezda je ovim porazom praktično izgubila šanse za plasman u Top 8 Evrolige. Klub sa Malog Kalemegdana u narednom kolu gostuje Barseloni.

Podsetimo, ekipu pre toga očekuje večiti derbi protiv Partizana u "Areni" (ponedeljak, 20.30) u ABA ligi.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri