LOŠE VESTI ZA PARTIZAN: Efes kompletan napada crno-bele

Novosti online

10. 03. 2023. u 13:46

Bez dvojice najboljih igrača Vasilija Micića i Šejna Larkina dvostruki šampion Evrope Efes došao je u Beograd na meč 27. kola Evrolige protiv Crvene zvezde i ubedljivo izgubio sa 94:75.

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА ПАРТИЗАН: Ефес комплетан напада црно-беле

FOTO: M. Vukadinović

U toku utakmice glavobolje za trenera Ergina Atamana bile su još veće kada je zbog povrede sa parketa morao da izađe bek Rodrig Bobua.

Ipak, dva dana kasnije, pred novi evroligaški meč protiv Makabija u Istanbulu, stigle su sjajne vesti za branioca trofeja.

Kako javljaju turski mediji, Šejn Larkin i Rodrig Bobua su se oporavili od povrede i trebalo bi da budu u sastavu za utakmicu protiv Makabija. Mnogo bolja situacija je i sa Vasilijem Micićem, a do samog početka utakmice vagaće se o njegovom učešću u njoj.

Ovo znači da će sva trojica sigurno biti spremni za utakmicu protiv Partizana u kojoj je Efes domaćin crno-belima 16. marta.

Upravo su Efes i Partizan direktni rivali u borbi za plasman u top 8. Šampion Evrope trenutno je na 10. mestu sa polovičnim učinkom 13-13 i utakmicom manje, dok su crno-beli posle poraza od Olimpije u Milanu na sedmom mestu sa 15 pobeda i 13 poraza.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!