OBRADOVIĆ U NEVERICI: Trener Partizana je posle ovog poteza svog igrača samo seo na klupu (VIDEO)

Novosti online

10. 03. 2023. u 11:47

Željko Obradović ostao je u šoku posle promašaja Janisa Papapetrua sa linije slobodnih bacanja na meču protiv Armanija.

ОБРАДОВИЋ У НЕВЕРИЦИ: Тренер Партизана је после овог потеза свог играча само сео на клупу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Grčki košarkaš iznudio je faul, dobio dva penala i onda je prvi izveo toliko loše da je i iskusni stručnjak bio u neverici. Promašio je bacanje tako što je lopta jedva dodirnula donji deo mrežice, bio je to "er-bol".

Sve to dešavalo se u završnici treće deonice kada je srpski tim jurio minimalni zaostatak, domaćin je u tom trenutku vodio (45:43), a Grk je tada imao priliku da donese izjednačenje. Učinio je to na neverovatno loš način.

U momentu kada je promašio navijači Partizana iza klupe su se hvatali za glavu, a Obradović je samo seo na stolicu pored svojih pomoćnika i po reakciji je moglo da se vidi koliko je šokiran. Papapetru je pogodio drugo bacanje.

Nedugo posle toga Šabaz Nejpijer dao je trojku uz zvuk sirene, a upravo je u završnici treće deonice i početkom četvrte Armani napravio seriju 14:0 kojom je stekao nedostižnu prednost i potom došao do pobede (76:62). Partizan je posle 28 kola na šestom mestu sa skorom 15-13, dok je tim iz Milana 13. sa 12-15.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona