"NEKA VAS JE SRAMOTA": Srbomrzac Ataman udario na Zvezdu i Evroligu

Novosti online

09. 03. 2023. u 11:33

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Efes sa 94:75 u 27. kolu Evrolige, a u centru pažnje bio je trener turske ekipe Ergin Ataman.

НЕКА ВАС ЈЕ СРАМОТА: Србомрзац Атаман ударио на Звезду и Евролигу

FOTO: Tanjug / Sava Radovanović

On je bio na udaru navijača Crvene zvezde većim delom meča, a ulazio je i u konflikt sa sudijama.

Zbog toga je isključen pa nije bio na konferenciji za medije posle utakmice, ali je uoči meča sa Makabijem govorio i o navijačima Zvezde.

- Utakmica protiv Makabija je naša najvažnija utakmica u borbi za plej-of. Uprkos našim izostancima, sigurno ćemo pobediti uz atmosferu i motivaciju koju stvaraju naši navijači. Još jednom sam shvatio lepotu naših navijača koji uvek odražavaju fer-plej duh koji ulepšava sport. Uvrede koje su mi svi navijači Crvene zvezde upućivali tokom cele utakmice u Beogradu bile su sramotne za sport i organizaciju Evrolige - rekao je Ataman.

Podsetimo da se Turčin još ranije istakao mržnjom prema Srbima. Davao je kontroverzne izjave još kao trener Galatasaraja, kada je Marko Ivković Jagoda mučki ubijen u Istanbulu, a u novembru prošle godine je došao u sukob sa selektorom "orlova" Svetislavom Pešićem tokom kvalifikacione utakmice za Mundobasket (77:76).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVO: Otkriveno koliko je strašna povreda koju je doživeo Novak Đoković! Ovo uopšte ne valja, uopšte...