BOGDANOVIĆ SE RAZIGRAO U DRUGOM POLUVREMENU: Srbin pogađao u nastavku, ali nedovoljno za pobedu Atlante (VIDEO)

Novosti online

05. 03. 2023. u 08:11

KOŠARKAŠI Atlante izgubili su kao gosti od Majamija sa 117:109 (29:26, 37:23, 21:26, 30:34), a dvocifren u porazu Hoksa bio je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

БОГДАНОВИЋ СЕ РАЗИГРАО У ДРУГОМ ПОЛУВРЕМЕНУ: Србин погађао у наставку, али недовољно за победу Атланте (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Bek tima iz Džordžije je na parketu proveo 26 minuta i za to vreme je postigao 13 poena i dodao je dve asistencije, uz šut iz igre 4/9, za tri 3/5.

Bogdanović je praktično prespavao prvo poluvreme. Srbin je dva uvodna perioda postigao samo tri poena, ali u nastavku se probudio, no to nije bilo dovoljno da Atlanta izbegne poraz.

Što se utakmice tiče, Majami je odigrao odlično tokom prvih 24 minuta. Na veliku pauzu je otišao sa velikih +17 - 66:49.

Hoksi su pokušali u nastavku da se vrate, dobili su i treću i četvrtu četvrtinu, ali to je bilo dovoljno samo da se ublaži neuspeh.

Hite je do trijumfa predvodio Bem Adebajo sa 30 poena i 11 skokova, dok je Tajler Hiro postigao 20. Na drugoj strani najviše se istakao Sadik Bej sa 22, njega je pratio Di'Andre Hanter sa 17.

Atlanta sada zauzima osmo mesto na Istoku sa učinkom 32-32, dok je tim sa Floride na sedmoj poziciji sa 34-31.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)