SJAJNE VESTI ZA "ORLOVE": Stižu pojačanja za meč koji odlučuje ide li Srbija na Svetsko prvenstvo u košarci!

Novosti online

25. 02. 2023. u 21:51

KOŠARKAŠKU reprezentaciju Srbije deli još samo korak do plasmana na Svetsko prvenstvo. Taj korak mora da se napravi u ponedeljak kada u dvoranu "Pionir" stiže Velika Britanija. Moglo je da sve bude gotovo još sinoć kada je selekcija Svetislava Pešića, nažalost, poražena od Grčke u Atini. Međutim, već za meč protiv Britanaca selektor Srbije će moći da računa na "neočekivana" pojačanja.

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА ОРЛОВЕ: Стижу појачања за меч који одлучује иде ли Србија на Светско првенство у кошарци!

FOTO: FIBA.Basketball

Marko Gudurić iz Fenerbahčea,  Aleksa Avramović i Uroš Trifunović iz Partizana, Luka Mitrović, Filip Petrušev i Ognjen Dobrić iz Crvene zvezde naći će se na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću, nezvanično saznaje "Mocart sport".

Sa druge strane, u ekipi "orlova" neće biti Nikola Milutinov i Dejan Davidovac, koji se vraćaju u Moskvu, gde sa CSKA imaju obaveze u VTB ligi.

Utakmica Srbija - Velika Britanija igra se u ponedeljak od 20 sati, a možete uživo da je pratite uz prenos na portalu "Novosti".

Podsetimo, "orlove" trijumf vodi na ovogodišnji Mundobasket, koji će se održati od 25. avgusta do 10. septembra održati u tri zemlje, Indoneziji, Japanu i na Filipinima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati