''GROBARI'' PROTIV FENERBAHČEA POMAŽU I VATERPOLISTIMA: Velika crno-bela akcija za pomoć VK Partizan

Novosti online

21. 02. 2023. u 19:44

Vaterpolisti Partizana naći će se u četvrtak na košarkaškom meču crno-belih protiv Fenera. Stajaće kutije u kojima će moći da se ostavi novac kao pomoć VK Partizanu. Saradnja ova dva kluba je započeta kako bi se pomoglo jednom od evropskih vaterpolo giganata.

ГРОБАРИ ПРОТИВ ФЕНЕРБАХЧЕА ПОМАЖУ И ВАТЕРПОЛИСТИМА: Велика црно-бела акција за помоћ ВК Партизан

FOTO: ABA liga

Partizan će u 25. kolu Evrolige dočekati ekipu Fenerbahčea, interesovanje je ogromno i očekuje se da će navijači crno-belih ispuniti tribine ''Štark Arene'' do poslednjeg mesta.

Ekipa Partizana će u okviru 25. kola Evrolige dočekati Fenerbahče, interesovanje je ogromno i očekuje se da će se na tribinama ''Štark Arene'' naći preko 17.000 navijača beogradskih crno-belih.

To će biti izuzetna prilika da navijači Partizana pomognu svom vaterpolo klubu, a o čemu se radi objašnjeno je u saopštenju VK Partizan koje vam prenosimo u celosti.

- Vaterpolo klub Partizan, u saradnji sa Košarkaškim klubom Partizan organizuje kupovinu sezonskih karata za tribine za sve utakmice crno-belih vaterpolista do kraja tekuće sezone.

Svi ljubitelji vaterpola moći će ubacivanjem određene sume novca koju žele u specijalno dizajnirane kutije na košarkaškoj utakmici Partizan – Fenerbahče, u četvrtak, 23. februara u 21 časova u Štark Areni, da postanu vlasnici sezonskih karata.

Na taj način pružiće se podrška najboljoj školi vaterpola na svetu, kao i svim igračima koji su deo tima sa Banjice.

Pored prisustva na mečevima do kraja tekuće sezone, donosiocu sezonske karte, biće omogućena tri meseca besplatne škole plivanja i vaterpola za decu 2012. godište i mlađe, plivanje u malom bazenu u periodu od 19 do 20 sati svakim radnim danom, kao i 50 odsto popusta na kupovinu neke od sezonskih karata za sezonu 2023-24.

Pozicije promo štandova VK 'Partizan' nalaze se pored prodajnih štandova KK 'Partizan' na ulazima SEVER, JUG i VIP.

Vidimo se!

VK Partizan", navodi se u saopštenju vaterpolo kluba.

BONUS VIDEO: "JOŠ NISMO SKINULI GAĆE" Gordan Petrić poslao zagonetnu poruku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati