"ĐOKOVIĆ JE DOKAZAO DA JE SVE MOGUĆE!" Ruski as tvrdi da godine nisu bitne: "Sa 35 i dalje može da bude najbolji na svetu i obara rekorde"

Novosti online

21. 02. 2023. u 16:29

RUSKI teniser, Andrej Rubljov, gledajući srpskog asa Novaka Đokovića kako i sa 35 godina pleše po teniskim terenima, očigledno je shvatio da su godine samo broj.

ЂОКОВИЋ ЈЕ ДОКАЗАО ДА ЈЕ СВЕ МОГУЋЕ! Руски ас тврди да године нису битне: Са 35 и даље може да буде најбољи на свету и обара рекорде

FOTO: Tanjug/AP

Trenutno peti reket sveta goborio je u najboljem teniseru na ATP listi i tom prilikom je uputio nekoliko lepih reči Novaku Đokoviću.

- Novak Đoković je dokazao da je sve u suštini moguće. Sa 35 godina i dalje može da bude najbolji na svetu i obara rekorde. Ako radite stvari kako treba, možete da budete na najvišem nivou. Nisu bitne godine - rekao je Rubljov i osvrnuo se na svoje partije:

- Ako popravim stvari koje moram, igra i rezultati će postati bolji. U principu i plasman - rekao je Rus. 

Rubljov je ove nedelje u Dohi, gde je prvi nosilac, a u drugom kolu igraće sa boljim iz duela Talon Grikspur – Kventan Alis.

 

BONUS VIDEO: Trening košarkaša Srbije za odlučujuće borbe za Mundobasket

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)