OBRADOVIĆ UPUTIO APEL "GROBARIMA" PRED VEČITI DERBI: Trofejni stručnjak uoči polufinala pozvao navijače Partizana da promene "repertoar"

Novosti online

17. 02. 2023. u 18:17

KOŠARKAŠI Partizana i Crvene zvezde četvrti put ove sezone će odmeriti snage. Ovoga puta će se večiti rivali sastati u polufinalu Kupa Radivoja Koraća. Pred veliki meč govorio je strateg crno-belih - Željko Obradović i tom prilikom obratio se navijačima crno-belog tabora, popularnim "grobarima".

ОБРАДОВИЋ УПУТИО АПЕЛ ГРОБАРИМА ПРЕД ВЕЧИТИ ДЕРБИ: Трофејни стручњак уочи полуфинала позвао навијаче Партизана да промене репертоар

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Trofejni stručnjak uputio je apel navijačima "parnog valjka" da poprave sliku koja je poslata tokom prethodnog meča njegove ekipe.

Podsetimo, tokom prvog poluvremena meča četvrfinala Kupa Koraća između Partizana i Spartaka čule su se uvrede na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Zvezde Nebojše Čovića.

Obradović je tada bio ljut zbog repertoara pristalica crno-belih pristalica, a i sada je u fokus stavio tribine.

- Očekivano, već posle žreba smo znali da su velike šanse da se sastanemo u polufinalu. I Zvezda i Partizan su bili favoriti u utakmicama četvrtfinala i očekuje nas međusobni meč. Jedina želja mi je da utakmica protekne u fer i sportskoj borbi, pa neka bolji tim pobedi. Pozivam navijače Partizana da navijaju i bodre našu ekipu i da bude poslata slika na nivou one iz derbija u Evroligi -rekao je Obradović i dodao:

- Tristan ima mali problem sa povredom koju je zadobio na utakmici sa Spartakom, dok su svi ostali igrači zdravi - zaključio je Željko Obradović.

Meč polufinala Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana možete pratiti u direktnom prenosu uz portal "Novosti" od 21 čas.

BONUS VIDEO: GROBARSKA EUFORIJA U NIŠU: Igrači i navijači proslavili plasman u polufinale Kupa Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)