NEIZVESNA BUDUĆNOST JASIKEVIČIJUSA U BARSELONI: Litvanski stručnjak bi naredne godine mogao da bude na novoj destinaciji.

Novosti online

08. 02. 2023. u 22:00

TRENER košarkaša Barselone Šarunas Jasikevičijus izjavio je danas da još ne zna da li će nakon leta ostati na klupi Barselone, a prenosi Basketnjuz.

НЕИЗВЕСНА БУДУЋНОСТ ЈАСИКЕВИЧИЈУСА У БАРСЕЛОНИ: Литвански стручњак би наредне године могао да буде на новој дестинацији.

Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Litvanski stručnjak je stigao u Barselonu 2020. godine i tada potpisao ugovor na tri godine.

- Ne zavisi samo od mene. Ne mogu previše da pričam o tome. Bio sam mnogo puta u ovoj situaciji kao igrač. Trudiću se da radim svoj posao najbolje što mogu. Ne treba da razmišljamo niti pričamo o tome. Moramo da se fokusiramo na sledeći trening i utakmicu. Da vidimo šta će biti. Ako osvojimo titule, ljudi će biti srećni, siguran sam - izjavio je trener košarkaša Barselone.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!