„LALAMA“ MARATON KRAJ IBRA: U meču sa čak 217 poena, Sloga u Kraljevu poražena od Vojvodine

G. ĆIROVIĆ

03. 02. 2023. u 22:59

Posle pravog košarkaškog maratona, triler završnice, igre živaca i čak dva produžetka, košarkaši kraljevačke Sloge poraženi su večeras od novosadske Vojvodine.

„ЛАЛАМА“ МАРАТОН КРАЈ ИБРА: У мечу са чак 217 поена, Слога у Краљеву поражена од Војводине

G.Šljivić

U zaostaloj utakmici 19. kola „Admiral bet Košarkaške lige Srbije“ Novosađani su u novoj hali sportova kraj Ibra slavili pobedu 110:107 (19:23, 26:22, 24:19, 22:27, 11:11. 5:8), mada ne bi bilo nezasluženo ni da su domaći košarkaši na kraju uzdignutih ruku napustili parket.

Sportska fortuna je ipak bila na strani „lala“ u čijim je redovima Dušan Beslać postigao 25, Luka Nedeljkov 17, a Stefan Šajin 15 poena, dok je kod Sloge najefikasniji bio Zoran Paunović sa 31 poenom, Rašim Dan je postigao 25, Elvis Čekić 12 poena.

G.Šljivić

Sloga - Vojvodina u Kraljevu

U narednom, 21. kolu košarkaše Sloge u utorak očekuje još jedan meč na svom parketu protiv beogradskog Dinamika, dok će Vojvodina dsan ranije gostovati Zdravlju u Leskovcu.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna