"PONOSAN SAM NA OVOG KLINCA!" Čarls DŽenkins nije mogao da veruje kakvu NBA partiju je pružio saigrač iz FMP-a (VIDEO)

Novosti online

03. 01. 2023. u 22:30

UTAKMICA ABA lige Mornar - FMP protekla je uz fantastično izdanje jednog člana ekipe "pantera" iz beogradskog naselja Železnik.

ПОНОСАН САМ НА ОВОГ КЛИНЦА! Чарлс Џенкинс није могао да верује какву НБА партију је пружио саиграч из ФМП-а (ВИДЕО)

FOTO: KK FMP/ABA liga

Naime, pomenuti meč 13. kola, koji su gosti rešili u svoju korist i to nakon vrlo zanimljivih dešavanja u SRC "Toplica", ali i jednog incidenta, obeležio je Ameriakac Trent Frejzer.

On je utakmicu završio sa čak 45 poena (trojke je šutirao 8/13), te devet asistencija, četiri skoka, jednom "krađom" i četiri izgubljene lopte.

Ni jednog trenutka nije napuštao igru - bio je na parketu svih 40 minuta, a njegova partija oduševila je iskusnijeg saigrača (i sunarodnika), Čarlsa Dženkinsa:

- Ponosan sam na ovog mladog momka - poručio je ljubimac Zvezdinih "delija", koji ove sezone igra za "pantere", a koji je u Baru postigao osam poena, uz pet skokova i tri asistencije.

Trent Frejzer je rođen 8. septembra 1998. godine u Bojnton Biču (američka savezna država Florida), igra na poziciji beka, a ove sezone prosečno u ABA ligi postiže 20,8 poena po utakmici, uz 48,3% preciznosti dalekometnih šuteva, te 6,3 asistencije i 2,2 skoka po meču.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)