A U ZVEZDI MUK: Nikola Kalinić ispraćen na sraman način, uz incident (VIDEO)

Novosti online

31. 12. 2022. u 15:43

CRVENA zvezda i Barselona su odigali spektakularnu utakmicu, Evroliga je iznedrila u Beogradu istinski spektakl, ali su se navijači domaćih, "delije", tačnije jedan od njih, pobrinuli da se sve okonča vrlo ružno.

А У ЗВЕЗДИ МУК: Никола Калинић испраћен на сраман начин, уз инцидент (ВИДЕО)

Twitter / KalabasterJak

Podsetimo, i pored povrede koju je doživeo Luka Vildoza, a koja je dan po okončanju meča postala nešto jasnija javnosti, Zvezda je pružila sjajan otpor gigantu iz Španije, ali ispustila prednost u završnici i, uz grešku sudija koju je priznala i Evroliga, izgubila od Barselone posle produžetka.

Uočii tog susreta, reprezentativac Srbije i bivši član crveno-belih Nikola Kalinić dobio je od nekadašnjeg kluba prigodan poklon, tada je nagrađen aplauzima, ali...

... po završetku dramatične utakmice doživeo je neprijatnost kojoj se nije nadao, a koja ne služi na čast vinovniku incidenta:

Naime, kada je Kalinić krenuo da izlazi sa terena, baš pre nego što je napustio igralište, neko ga je sa tribine gađao čašom.

Čaša leti ka Nikoli Kaliniću po završetku utakmice Crvena zvezda - Barselona u Evroligi / Twitter / KalabasterJak

Kalinić tom prilikom nije bio povređen, na kratko je zastao i pogledao odakle je čaša doletela, pa produžio dalje.

Crvena zvezda se po okončanju utakmice ekspresno žalila na sudijsku krađu, tražeći od Evrolige jednu od dva rešenja, ali se nije javno oglasila povodom ovog incidenta.

Nije se oglašavao ovim povodom ni sam Kalinić, koji je verovatno zadovoljniji onim aplauzom više hiljada ljudi nego što je šokiran potezom pojedinca.

Da li je u pitanju neko kome se nije svideo jedan davnašnji intervju srpskog reprezentativca, tačnije deo koji se ticao Kalinićevih razmišljanja o Kosovu i Metohiji, ili je u pitanju, prosto, neko ko je, iz čiste obesti, prosto zavrljačio čašu kao prvom košarkašu Barselone kog je spazio, i nije toliko važno, koliko da se incident desio. A on ne služi na čast nikome ko je na ovom košarkaškom spektaklu bio, bilo kao akter na terenu ili na tribinama.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda