"NOĆIMA NISAM MOGAO DA SPAVAM": Bogdanović progovorio o najtežim momentima u životu

Novosti online

03. 12. 2022. u 13:45

Posle osam meseci Bogdan Bogdanović vratio se na teren u pobedi Atlante nad Denverom 117:109, našeg Nikole Jokića.

НОЋИМА НИСАМ МОГАО ДА СПАВАМ: Богдановић проговорио о најтежим моментима у животу

FOTO: AP

Srpski košarkaš je za 22 minuta postigao je pet poena, uz dva skoka, i jednu asistenciju, a Bogi nije krio zadovoljstvo povratkom na teren.

- Sjajno se osećam, srećan sam što smo dobili meč jer bih inače bio tužan ali uzbuđen sam što sam se priključio ekipi. Iskreno mislim da je bilo savršeno za povratak. Bio sam miran, znao sam šta mi je posao i bio sam spreman. Nisam očekivao ovacije i da publika poludi, shvatam to ali teško mi je bilo malo me je unervozilo. Tako sam se osećao prvih dva minuta. Bilo je ludo ali savršeno - rekao je Bogi.

Bogdanović je otkrio kroz šta je prolazio tokom povrede i da su mu mnogo u tom trenutku pomogli, trener, lekari, kao i porodica. 

- Prvi put sam imao takvu povredu u karijeri, baš sam se uplašio. Bilo je momenata kada nisam mogao da spavam. Ali, sa druge strane, dobro je što sam prošao kroz taj proces. Prošle sezone mi se činilo kao da igram na jednoj nozi. Kada ti se to desi, baš želiš da se vratiš. Mnogo puta sam se pitao hoću li biti isti ja kada se vratim, da li će me boleti koleno. Nisam imao neke probleme ali sam jedva čekao da se vratim od početka sezone, ali treba ti vremena da se nosiš sa tim. Bio sam okružen porodicom, ljudima koji su me podržavali sve vreme i sada sam se vratio i nadam se za stalno - zaključio je Bogdanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)