"OSEĆAM SE FENOMENALNO": Smailagić oduševljen posle debija u Evroligi (FOTO)

Novosti online

18. 11. 2022. u 23:15

PARTIZAN je u prepunoj "Areni" oborio na pleća Makabi i stigao do nove pobede u Evroligi. Navijače crno-belih posebno može da raduje što je u elitnom takmičenju debitovao Alen Smailagić.

ОСЕЋАМ СЕ ФЕНОМЕНАЛНО: Смаилагић одушевљен после дебија у Евролиги (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Trofejni stručnjak

Centar se oporavio od povrede i imao je odličnu rolu. Za nešto više od četiri minuta na parketu postigao je devet poena.

- Nisam igrao dva meseca i došao sam na teren. Navijači i atmosfera i sve to je dovelo do nečega da se i ja osećam dobro i ceo tim se osećao dobro. Videli ste energiju sa klupe, skakalo se na svaki koš, svaku odbranu, svaki faul i mislim da je to sve dovelo do pobede - rekao je Smailagić.

Prokomentarisao je bivši igrač Golden Stejta i kako je igrati u Evroligi.

- Generalno je utakmica izgledala sjajno za nas mlade igrače, neverovatno nešto, poveli smo tek krajem treće četvrtine i bila je to sjajna atmosfera... Prvi put sam zaigrao u Evroligi, igrači su dobri, fiztički dominantni i sa time moramo da se nosimo. Mi smo mlada ekipa i to je to...

Dobio je pitanje i koliko mu je vremena još potrebno da se vrati u potpunosti.

- To je pitanje za doktore nije za mene, oni su zaduženi za moje lečenje, a ja se osećam fenomenalno - zaključio je Smailagić.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVROLIGA NAJGLEDANIJA U ISTORIJI: Partizan i Crvena zvezda neprikosnoveni, nema im ravnih