"POZIVAM NAVIJAČE DA PRUŽE PODRŠKU!" Jovanović pred MZT: Naše ambicije se znaju

Novosti online

30. 09. 2022. u 13:14

KOŠARKAŠI Crvene zvezde novu sezonu počinju utakmicom protiv ekipe MZT u dvorani "Aleksandar Nikolić". Očekivanja od uvodnog duela izneli su trener crveno-belih Vladimir Jovanović i kapiten Branko Lazić.

ПОЗИВАМ НАВИЈАЧЕ ДА ПРУЖЕ ПОДРШКУ! Јовановић пред МЗТ: Наше амбиције се знају

Foto: Tanjug

Mladi strateg je istakao da se ciljevi kluba sa Malog Kalemegdana znaju i iskoristio je priliku da pozove publiku da pruži podršku igračima.

- Počinje sezona i na otvaranju igramo protiv ekipe MZT-a koja je između dve sezone ojačala svoj sastav u kome se nalazi puno iskusnih igrača. Ekipa koju shvatamo maksimalno ozbiljno. Međutim, znamo šta radimo, naše ambicije se znaju, igramo na domaćem terenu. Želimo da nametnemo naš ritam od samog starta i da odigramo dobru utakmicu pred našim navijačima, koje pozivam da dođu u subotu uveče u halu i pruže momcima podršku na startu sezone - rekao je Jovanović.

FOTO: M. Vukadinović

Lazić veruje da će ekipa pristalicama prirediti trijumf na startu sezone.

- Odigrali smo tokom pripremnog perioda nekolicinu utakmica sa prvim i osnovnim ciljem da se što bolje uigramo i pripremimo za početak sezone.  Naši ciljevi u ABA ligi se znaju, ali zaista moramo da idemo utakmicu po utakmicu jer nas očekuje izuzetno naporna sezona sa velikim brojem utakmica. Želimo da odigramo dobar meč protiv iskusnog tima, povratnika u ligu, da se predstavimo našim navijačima na premijeri i zabeležimo pobedu - istakao je kapiten crveno-belih.

Ovo će biti 13. duel Zvezde i MZT-a, a aktuelni šampion ABA lige trenutno vodi sa 11-1.

Podsetimo, utakmica u dvorani "Aleksandar Nikolić" se igra u subotu od 20 sati.

BONUS VIDEO: Nemanja Nedović o povratku u Zvezdu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024