NOVI UDARAC ZA PARTIZAN: Crno-beli u dva dana doživeli dva teška poraza u Moskvi - još jedan neshvatljiv pad kada je bilo najvažnije

Novosti online

25. 09. 2022. u 18:05 >> 18:16

KOŠARKAŠI Partizana danas su u okviru meča za treće mesto na VTB kupu u Moskvi igrali sa ekipom Uniksa iz Kazanja. "Parni valjak" je na kraju doživeo poraz rezultatom 83:77.

НОВИ УДАРАЦ ЗА ПАРТИЗАН: Црно-бели у два дана доживели два тешка пораза у Москви - још један несхватљив пад када је било најважније

Foto: ABA / KK Partizan NIS / Dragana Stjepanović

Kao što je to bio slučaj i prethodnog dana u utakmici sa Zenitom Partizan je igrao meč prave rezultatske klackalice u kome su se rivali konstantno smenjivali u vođstvu.

Ipak na veliki odmor timskom igrom i lepo raspoređenim poenima Ledeja, Pantera, Madara i Nanelija beogradska ekipa je otišla sa četiri poena prednosti.

Baš kao i juče, usledio je pad u igri izabranika Željka Obradovića po povratku na parket iz svlačionice. Međutim ni blizu onako veliki, koji ih je koštao ubedljivog poraza od Zenita. 

Partizan je konsolidovao svoje redove trojkom Anđušića na tri minuta pre poslednjeg zvuka sirene i poveo sa 72:70, ali je na ulasku u poslednji minut beogradski košarkaški velikan bio u deficitu od dva poena. 

Na kraju, lošu ofanzivnu realizaciju ekipe iz Beograda kada je bilo najpotrebnije - Uniks je kaznio i domogao se trećeg mesta na VTB kupu u Moskvi. 

Treba istaći i da je sredinom trećeg kvartala Kevin Panter delovao jako nervozno i zaradio isključenje sa meča, usled dve tehničke greške. 

Podsetimo, Partizan je u prvom meču savladao Lokomotivu sa 92:70, a onda izgubio od Zenita sa 65:81.

VTB Superkup, meč za treće mesto

Partizan - Uniks 77:83 (23:22, 20:17, 19:21, 15:23)

Partizan: Ledej 7, Koprivica 6, Panter 11, Trifunović 12, Madar 6p, 6as, Vukčević 1, Papapetru 12, Naneli 10, Lesor 8p, 11sk, Anđušić 3, Jovanović nije igrao

Uniks: Dimitrijević 30, Rejnolds 19, Mejkon 9, Laberi 3, Iljnickij 9, Zajcev, Žbanov 11, Braun, Razumov 2, , Kulagin, Zabelin, Tkačenko

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za Kraljevsku krunu (VIDEO)