UZOR DECI: Zlatni srpski basketaši na prijemu u KSS

Tanjug

14. 09. 2022. u 16:42

PREDSEDNIK Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović, potpredsednik za mušku košarku Nenad Krstić, generalni sekretar Zlatko Bolić i menadžer za 3×3 Dejan Đokić ugostili su danas basketaše Srbije, koji su pre tri dana u Gracu osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu.

УЗОР ДЕЦИ: Златни српски баскеташи на пријему у КСС

Foto: FIBA

Basketaši Srbije su pre nekoliko meseci osvojili zlato na SP u Antverpenu, a u Gracu su odbranili titulu evropskog šampiona.


- Kuću košarke danas su posetili treneri Marko Ždero i Danilo Lukić, kondicioni trener Aleksandar Milošević i fizioterapeut Stojan Subašić kao i igrači Dejan Majstorović, Strahinja Stojačić, Mihailo Vasić i Marko Branković. Danilović im je čestitao još jednom na svemu što su uradili za našu zemlju i košarku u Srbiji i naglasio da sada kao svetski i evropski prvaci imaju još veću odgovornost, da će biti uzor deci koja planiraju da se bave ovim sportom i poželeo im da nastave sa osvajanjem najsjajnijih odličja u kontinuitetu - navodi se u saopštenju KSS.

Selektor srpskih basketaša Marko Ždero se zahvalio u ime zlatne ekipe i dodao da se ovim rezultatima podiže 3×3 sport na još viši nivo, da se svakoga dana povećava broj izvanrednih ekipa i proširuje spisak potencijalnih reprezentativaca i da nema bojazni za budućnost ovog sporta u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)