ZVEZDA UBEDLJIVA U DRUGOJ PROVERI: DŽon Holand razbio učesnika Evrokupa

Novosti online

09. 09. 2022. u 20:42

KOŠARKAŠI Crvene zvezde upisali su i drugu pobedu u pripremnom periodu. Crveno-beli su u dvorani "Aleksandar Nikolić" bili bolji od Kluža sa 92:64 (27:17, 25:16, 17:20, 23:11).

ЗВЕЗДА УБЕДЉИВА У ДРУГОЈ ПРОВЕРИ: Џон Холанд разбио учесника Еврокупа

FOTO: KK Crvena zvezda

Odličnu utakmicu odigrali su izabranici Vladimira Jovanovića i pitanje pobednika rešili praktično posle prvog poluvremena kada su imali prednost od 19 razlike - 52:33.

U nastavku meča razlika je poveća, pa su crveno-beli nakon trijumfa nad Dinamikom ubedljivo savladali i člana Evrokupa.

Najefikasniji igrač na utakmici bio je Džon Holand sa 27 poena, 11 je ubacio Branko Lazić, dok je Nikola Topić uz 9 poena imao i 6 asistencija. Najbolji skakač na meču bio je Filip Petrušev sa šest uhvaćenih lopi, a imao je i devet poena.

FOTO: KK Crvena zvezda

Za šampiona Srbije i ABA lige zbog povreda na ovoj utakmici nisu igrali Ognjen Kuzmić i Nikola Ivanović, a meč je propustio i Luka Mitrović.

Ovo je bio poslednji pripremni meč Crvene zvezde u Beogradu, već u utorak ekipa putuje u Tursku na turnir koji se održava u Antaliji. Prvi protivnik biće joj ekipa Monaka.

Crvena zvezda: Holand 27, Lazarević 3, Adams 7, Lazić 11, Martin 9, Dobrić 6, Ilić 5, Marković 5 as, Petrušev 8 i 6sk, Bentil 7, Topić 9 i 6 as.

BONUS VIDEO: Košarkaši Srbije odradili prvi trening u Berlinu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna