ATAMAN BESAN NA FIBA: To je nepoštovanje, namerno su to uradili

Novosti online

08. 09. 2022. u 20:29

Selektor turske košarkaške reprezentacije Ergin Ataman još jednom je iskazao nezadovostvo odlukom FIBA. Ovoga puta nezadovoljan je što je krovna kuća evropskog fudbala odlučila da utakmicu protiv Francuske pomeri za podne.

АТАМАН БЕСАН НА ФИБА: То је непоштовање, намерно су то урадили

FOTO: FIBA.Basketball

Trener Turaka smatra da su organizatori termin namerno odabrali kako bi Turcima otežali da u timu pruže veliku podršku u Berlinu.

- Termin za meč sa Francuskom predstavlja veliko nepoštovanje prema nama – u grupi smo zauzeli drugu poziciju i nismo zaslužili ovakav tretman. Cilj organizatora je da spreče naše navijače da napune halu u Berlinu, ali ja verujem da će se oni potruditi da nas podrže u velikom broju i ukrase halu našim obeležjima, iako je termin izuzetno nerpikladan, izjavio je Ataman i dodao:

- Sve sudije sa kojima sam razgovarao dele moje mišljenje o terminu predstojeće utakmice. Posle svega što nam se desilo tokom grupne faze i stava koji je FIBA zauzela prema nama, čini mi se da ovakve odluke nisu slučajne.

Turska je grupnu fazu završila sa učinkom od tri pobede i dva poraza. Ukoliko se reprezentacija Srbije plasira u nokaut fazu sa prvog mesta u grupi i savlada protivnika u osmini finala, sastaće se sa pobednikom meča Turska – Francuska.

EVROBASKET 2022: Zavirite u svlačionicu "orlova"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!