KRVAVI HAOS U PARTIZANOVOJ GRUPI: Evropa je zgrožena, ovo se ne pamti: Nemci i Francuzi se pobili na stadionu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO/FOTO)

Novosti online

08. 09. 2022. u 19:11 >> 19:43

PARTIZAN je u četvrtak bio u centru pažnje crno-belog dela srpske javnosti jer je svoju priču u Ligi konferencija počinjao gostovanjem ekipi Slovacko, ali je u toj grupi ona druga utakmica, Nica - Keln, privukla pažnju cele Evrope zbog skandala koji se dešavao na tribinama.

КРВАВИ ХАОС У ПАРТИЗАНОВОЈ ГРУПИ: Европа је згрожена, ово се не памти: Немци и Французи се побили на стадиону (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО/ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Nemački huligani su najpre divljali na ulicama Nice, uništili su i zvaničnu prodavnicu kluba protiv kojeg su njihovi ljubimci igrali, a po dolasku na stadion u ogromnom broju - krenuli su u opšti napad na frnacuske navijače.

Već po prvim kadrovima bilo je jasno da će obična publika, a i ljubitelji fudbala širom sveta, videti jezive scene...

Počelo je potom i gađanje pirotehničkim sredstvima..

... a interevencija redara više je ličila na nastavak huliganskog pira.

Jer, pojedini redari su čak i metalnim stolovima udarali nemačke navijače koji su krenuli sa napadom na domaće...

... a koga su od navijača Kelna "dohvatili", nisu imali milosti prema njemu, iako je posao obezbeđenja pre svega da obezbedi mirno odvijanje sportskog događaja:

Na tribinama su se pojavile velike policijske snage, ali i hitna pomoć koja ukazuje pomoć teško i nešto lakše povređenima.

Početak meča je, stoga, bio odložen, a umesto u 18.45, počeo je tek u 19.39, odnosno skoro sat vremena kasnije nego što je trebalo.

Sledi foto-galerija tuče navijača na meču Nica - Keln, a molimo sve maloletne osobe, kao i one kojima bi moglo da pozli od scena nasilja, da zbog krvavih detalja ovog sukoba - galeriju ne otvaraju.

Podsetimo, prenos meča Slovacko - Partizan možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

BINUS VIDEO: Petrić: Momci su pokazali da nisu zaboravili da igraju fudbal

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi