SRBIJA VS GRČKA ILI NBA DUEL? Jokić uz novi tripl-dabl ruši Janisa - PREUZMI BONUS i igraj na Orlove!

Promo

25. 08. 2022. u 16:00

Košarkaška reprezentacija Srbije večeras igra protiv Grčke, a sportska kladionica Meridian donosi fantastičnu ponudu za ovaj meč i najveće kvote na planeti!

СРБИЈА ВС ГРЧКА ИЛИ НБА ДУЕЛ? Јокић уз нови трипл-дабл руши Јаниса - ПРЕУЗМИ БОНУС и играј на Орлове!

Foto: Promo

Malo loših vesti, malo dobrih partija - tako izgledaju poslednjih par meseci u košarkaškoj reprezentaciji Srbije.

Spisak za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, kao i za Evropski šampionat, izazvao je brojne polemike, ali ono što je definitivno umirilo navijače jeste izdanje "Orlova" protiv Crne Gore, Grčke i Italije.

Nikola Jokić je zablistao i pokazao da će biti pravi vođa tima, ali pravi ispiti tek slede - Grčka stiže u Beograd, a to obećava pravi košarkaški spektakl. U Beograd je stigao i Janis Adetokumbo, što znači da ćemo gledati novi NBA duel.

U to ime, sportska kladionica Meridian spremila ja sjajan specijal i prognozu da će dvostruki MVP NBA lige ove večeri postići i tripl-dabl, za šta je kvota 10.

Osim toga, možete igrati i na broj poena, asistencija, skokova, za šta kvote možete pronaći na sajtu meridianbet.rs.

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLAĐENjE!

"Udariće" Jokić na Janisa, odnosno Srbija na Grčku, a od ranije je poznato da je našim "Orlovima" pobeda preko potrebna, kako bi sačuvali šansu da se plasiraju na kontinentalni šampionat.

I zato - ako verujete u pobedu Srbije, posetite meridianbet.rs sajt i "čekirajte" fantastičnu ponudu za ovaj meč.

Naime, kvota za pobedu "Orlova" je 1.50, dok je kvota na trijumf gostiju 2.45.

Međutim, ni to nije sve. Opšte je poznato da vas u Meridianu čekaju najveće kvote na planeti, a mi vam donosimo još nekoliko zanimljivih predloga za klađenje:

Možete se kladiti na ukupan broj poena, uključujući produžetke, kao i na ukupan broj poena Srbije ili Grčke i još mnogo toga.

Detaljnu ponudu pogledajte OVDE, a pre toga - registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, te preuzmite bonus dobrodošlice od 1.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!