"BIĆE VRLO ZABAVNO" DŽon Holand doputovao u Beograd i objasnio zašto je rešio da igra za KK Crvena zvezda (VIDEO)

Novosti online

21. 08. 2022. u 18:32

Američki bek Džon Holand doputovao je u nedelju u Beograd, a ako sve prođe u najboljem redu na detaljnim lekarskim pregledim i testova, biće na raspolaganju ekipi i treneru Vladi Jovanoviću na prvom zvaničnom treningu tima Crvene zvezde za novu sezonu.

БИЋЕ ВРЛО ЗАБАВНО Џон Холанд допутовао у Београд и објаснио зашто је решио да игра за КК Црвена звезда (ВИДЕО)

FOTO: KK Crvena zvezda

Holand je tokom jula potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-belima i biće veliko pojačanje za tim ABA i šampiona Srbije na pozicijama 2 i 3.

Džon Holand je tokom bogate karijere igrao u Francuskoj, Španiji, Turskoj, NBA klubovima Boston i Klivlend. Nakon nekoliko angažmana u rodnom Portoriku, vratio u Evropu 2019. godine i nastupao sa velikim uspehom za ekipe Hapoela, Uniksa i Burse u kojoj je bio integralni deo uspeha i istorijskog plasmana tog kluba u finale Evrokupa.

Odmah po dolasku u Beograd, izneo svoja očekivanja i razlozima zašto je izabrao Beograd i Crvenu zvezdu:

- Imao sam vremena da se odmorim tokom leta, iako sam igrao i košarku u Portoriku, ali odmarao sam pre i posle toga. Imaju puno plaža, lepih mesta za odmor na ostrvu. Vrlo sam uzbuđen, spreman sam, jedva čekam da počnemo. O Crvenoj zvezdi znam puno, pratio sam Evroligu prethodnih sezona i igrao je, znam dosta momaka koji su bili ovde i ostavili veliki trag. Sa nekima sa poput Bilija (Beron) i Nejta (Volters) i razgovarao. Biće vrlo zabavno, rekao je Holand za klupski sajt.

BONUS VIDEO: Ovako se Pešićevi "orlovi" spremaju za Mundobasket

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju