KRAJ jedne ere, Miloš Teodosić, čovek koji je obeležio jednu epohu magične igre pod obučima u zemlji košarke, oprostio se od nacionalnog dresa, i to na kakav način...

Komentari (9)

Predrag Ilic

09.08.2022. 20:59

Teodosiću momčino, hvala ti na svemu. Pešiću samo da kažem da ovo nije način da se završi reprezentativna karijera ovakvog igraća i čoveka. Hvala Teo.

Samo ja

09.08.2022. 21:48

Teo hvala na velikom trudu i rezultatima svih ovih godina ali vreme je za smenu!Imali smo Kiću,Praju,Slavnića,Divca,Salete i sve one prenjih i posle i svi su legende pa budi i ti,priroda čini svoje,godine nas čine iskusnijim i pametnijim ali i fizički nemoćnijim pa se ja nadam da ćeš i ti to svoje iskustvo preneti na nove generacije! Budi novi Sale,bilo koji i budi uspešan!!! Legendo,od tebe se očekuje još puno dobrobiti za našu košarku!!!

Simostep

09.08.2022. 22:16

@Samo ja - Baš zbog takvih predhodnih rezultata trebao ga je povesti. Da se oprosti kako je zaslužio. Po meni je pre trebao Pešić da se oprosti... Matora, izlapela cicija... Opet ništa uraditi nećemo.

Theodor

10.08.2022. 07:30

Ali ne razumem čemu ovolika drama. Reprezentacija već dugo ne funkcioniše. Pešić je selektor, a to mesto mnogi izbegavaju u poslednje vreme. A jedan od razloga je verovatno i to što se svi mešaju u posao. Pustite čoveka da radi. Vreme je da se nešto promeni. Nemamo rezultate pa nemamo. Nemamo šta da izgubimo. A za ovu situaciju nije kriv Pešić. Svi domaći klubovi se takmiče ko će da dovede nekog poznatog stranca. A skautiranje dece i rad s mlađom generacijom ne postoji. Pa ko da igra u budućnosti za reprezentaciju?!