SRBI SE OBRUKALI! Prekookeanska noć za zaborav

Novosti online

10. 07. 2022. u 09:44

Ovih dana se u Americi igra Letnja NBA liga gde su učešće uzeli i pojedini srpski košarkaši. Radi se o Boriši Simaniću, Alekseju Pokuševskom, Filipu Petruševu, Nikoli Joviću i Balši Koprivici. I svi su razočarali!

СРБИ СЕ ОБРУКАЛИ! Прекоокеанска ноћ за заборав

FOTO: Printskrin/Tviter/AltitudeTV

Jović je nakon sjajne partije protiv Golden Stejta (25 poena) noćas ostao bez ijednog jedinog poena u porazu Majamija od Bostona (88:78)?!

Talentovani košarkaš je za 14 minuta na parketu uputio samo jedan šut koji je promašio, pa će ovu partiju verovatno hteti što pre da zaboravi…

– Jović se tek prilagođava. Pronaći ćemo različite načine da ga uključimo u igru. To je samo prilagođavanje na brzinu i fizikalnost u igri. Biće ovo proces za njega. Neće doći tek tako, odjednom. Mora da bude stabilan – rekao je Malik Alen, trener Hita u Letnjoj ligi.

Nešto zapaženiji je bio Boriša Simanić u pobedi Jute nad Atlantom (72:66) sa sedam poena, dva skoka i tri blokade u dresu Džezera. Posebno je jedna od tih blokada privukla pažnju:

Filip Petrušev je igrao u porazu Filadelfije od Toronta (97:77) i za osam minuta na parketu je uspeo da ubaci dva poena, upiše četiri skoka, po jednu asistenciju, ukradenu i izgubljenu loptu, kao i blokadu.

Zanimljivo je da je u ekipi Reptorsa igrao doskorašnji košarkaš Partizana Rodions Kuruc koji je za 20 minuta ubacio šest poena…

I za kraj, Balša Koprivica i Aleksej Pokuševski uopšte nisu ulazili u igru u dresu Detroita, odnosno Oklahome Siti Tandera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)