IZBEGLI SU GAŠENJE: Cibona se prijavila za ligu

Novosti online

06. 07. 2022. u 08:13

UPRKOS dramatičnim objavama o gašenju, košarkaški klub Cibona je i dalje živ. Iako su je već napustili gotovo svi igrači i trener koji su prošle sezone osvojili titulu šampiona Hrvatske. Na spasu tima radi aktuelna uprava koja i dalje pokušava da dovede spasonosne investitore, ali i Aco Petrović i grupa "Mi smo Cibona" koji nameravaju da sakupe nekoliko miliona evra za saniranje dugova i dalje funkcionisanje.

ИЗБЕГЛИ СУ ГАШЕЊЕ: Цибона се пријавила за лигу

Aco Petrović foto: N.Paraušić

Petrović već nedeljama informiše javnost o svemu što se događa u klubu, pa je tako i u utorak na "Tviteru" objavio dobru vest. Cibona se prijavila za nastup u ABA ligi iduće sezone. A to valjda znači da u njoj namerava i da igra, odnosno da je spasonosno rešenje na vidiku.

 

- Želim da podelim dobru vest da je sadašnja uprava u Ciboni poslala prijavu za ABA ligu! I samim tim preuzimaju odgovornost za klub - napisao je Petrović.


 

On je 24. juna objavio da je udruženje "Mi smo Cibona" u prva tri dana akcije za spas kluba sakupilo gotovo 400 hiljada evre i najavio da će obaveštavati javnost na svako sedam dana o daljim koracima. Ali to nije učinio jer je želeo da pričeka da sadašnje rukovodstvo u klubu objavi namere. Aco je najavio da će u slučaju neuspeha akcije vratiti sav novac donatorima.


BONUS VIDEO: Svetislav Pešić pred Belgiju
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!