SREĆNO, VLADE! Košarkaški klub Mega se zahvalila treneru Jovanoviću

G. K.

17. 06. 2022. u 18:56

DVOGODIŠNjA epizoda Vladimira Jovanovića na klupi košarkaša Mege, okončana je po završetku ove sezone. Može se slobodno konstantovati - i više nego uspešno, pošto je naslednik Dejana Milojevića nastavio putem prethodnika. Uz ostvarivanje zapaženih rezultata, produžena je ustaljena praksa formiranja vrhunskih igrača.

СРЕЋНО, ВЛАДЕ! Кошаркашки клуб Мега се захвалила тренеру Јовановићу

FOTO: Mega basket/Dragana Stjepanović/ABA liga

Za prethodne dve sezone, klub iz Braće Jerković je ispisao novu istoriju, pošto je lani po prvi put igrao u finalu domaće Superlige, a pritom je bio i finalista Kupa Radivoja Koraća, dok je ABA ligu završio na šestoj poziciji.

Ove sezone je sa još mlađim sastavom domaća takmičenja završio u polufinalima, a regionalni šampionat kao desetoplasirani. Uz to je, ono još važnije, promovisao dvojicu košarkaških bisera - Filipa Petruševa i Nikolu Jovića.

- Želeo bih pre svega da iskoristim priliku da se zahvalim celom klubu i sistemu Mege, svim ljudima koji su uradili stvarno jedan jako obiman, intezivan i ozbiljan posao. Zajedno sa mnom praktično su bili na raspolaganju ceo dan ovim mladim momcima i dali bukvalno sve što su imali da bi ti momci napravili kako individualan, tako i kolektivan napredak - istakao je na oproštaju Jovanović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a