GOTOVO JE: Zvezda i Partizan zajedno u Evroligi

Novosti online

24. 05. 2022. u 10:54

FENOMENALNA vest stiže iz Grčke.

ГОТОВО ЈЕ: Звезда и Партизан заједно у Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Iako je prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu nedavno rekao da će dva kluba iz ABA lige teško igrati najelitnije košarkaško takmičenje, u utorak se pojavila nova informacija, koja kaže da će Zvezda i Partizan zajedno u elitu.

To je objavio Aris Barkas, urednik portala Eurohups, i to dan pred sastanak akcionara Evrolige koji je zakazan za sredu.

- Sa Zvezdom i Partizanom u finalu ABA lige skoro je sigurno da će poslednja tri mesta u Evroligi pripasti srpskim klubovima i Valensiji - napisao je Barkas, koji je najuticajniji novinar u igri pod obručima.

Podsećanja radi, večiti u petak počinju finalnu seriju ABA lige i šampion regionalnog takmičenja će zagarantovano igrati u EL, dok se šansa za drugi srpski klub javila nakon informacije da će Bursa odustati od pozivnice zbog nemogućnosti za budžet od sedam miliona.

I tako se definitvno došlo do trojke Crvena zvezda, Partizan i Valensija u Evroligi. A tamo su već Real Madrid, Barselona, Baskonija, Makabi, Olimpijakos, Panatinaikos, Fenerbahče, Anadolu Efes, Olimpija Milano, Žalgiris, Bajern, Alba i Asvel, Virtus, Monako.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024