"ZADOVOLJAN SAM, ALI..." Željko Obradović o lekciji koju je Partizan održao Podgoričanima i plasmanu u ABA finale

Novosti online

22. 05. 2022. u 23:29

PARTIZAN je sjajno odigrao majstoricu polufinala ABA lige protiv Budućnosti, pa i ne čudi zadovoljstvo trenera crno-belih, Željka Obradovića.

ЗАДОВОЉАН САМ, АЛИ... Жељко Обрадовић о лекцији коју је Партизан одржао Подгоричанима и пласману у АБА финале

Foto: M. Vukadinović

U grotlu nekadašnjeg "Pionira", Partizan je deklasirao ekipu Budućnosti i prošao u ABA finale, posle čega je strateg crno-belih istakao:

- Zadovoljan sam, odigrali smo izuzetno dobru utakmicu. Odbrana je bila na željenom nivou, a i napad. Tokom prve dve deonice stekli smo veliku prednost a onda smo to ozbiljnom igrom održavali do kraja utakmice. Naravno, hvala našim navijačima na velikoj podršci - rekao je najpre Željko Obradović.

On je istakao da ekipa koju vodi može još bolje da igra:


- Svaki meč ima svoje dobre i svoje loše strane. U ovom današnjem, nije bilo mnogo loših, ali ja sam siguran da mi možemo i bolje i više. Nadam se, a i verujem, da ćemo biti na izuzetno visokom nivou i tokom finala - naglasio je trener Partizana.

Ističući da mu je mnogo drago što su mečevi s Podgoričanima prošli u fer-plej atmosferi, zaključio je ovako:

- Iskreno govoreći, bio bih zadovoljan da u finalnoj seriji budemo na nivou na kojem smo bili, ali zaista iskreno verujem da možemo bolje i više, kako u odbrani, tako i u napadu.

U finalu regionalne lige Partizan će igrati protiv pobednika majstorice u kojoj se, u ponedeljak od 19 časova, sastaju Crvena zvezda i Cedevita Olimpija.

BONUS VIDEO: Legenda Partizana o majstoricama ABA lige

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„MALENE“ VREBAJU ŠANSU: Počinje plej-of nacionalnog šampionata za košarkašice