JABUSELE NE BRINE ZA MICIĆA I EFES: "U NBA sam igrao finale konferencije"

Novosti online

21. 05. 2022. u 18:55

KOŠARKAŠ Real Madrida, Geršon Jabusele, govori o tome kako mu je vreme sa Boston Seltiksima i reprezentacijom Francuske pomoglo da se oseća sigurno i spremno na Fajnal-foru u Beogradu.

ЈАБУСЕЛЕ НЕ БРИНЕ ЗА МИЦИЋА И ЕФЕС: У НБА сам играо финале конференције

Foto Tanjug

Jabusele bio je među ključnim igračima Reala u "el klasiku" u četvrtak (18 poena, 8 skokova) i vodio je svoj tim do finale u kom će se za trofej boriti protiv Efesa.

Francuski reprezentativac i bivši košarkš Boston Seltiksa razgovarao je sa novinarima tokom medijske dostupnosti u petak u Štark areni o tome kako su ga ova dva iskustva oblikovala i pripremila da se plasira na Fajnal-for.


- Sa Boston Seltiksima smo otišli ​​u plej-of, prošli smo u finale konferencije protiv Lebrona Džejmsa i Klivlenda. Druge godine smo igrali protiv Milvokija i Janisa Adetokumba, on je bio najbolji igrač serije. Ta iskustva, poput Olimpijskih igara prošlog leta, spremili su me za ovakve utakmice i ovaj nivo takmičenja. Osećam se spremno da u ovim mečevima samo izađem na teren, dam energiju i pomognem svom timu - rekao je Jabusele.


BONUS VIDEO: Grci se ludo zabavljaju u centru Beograda
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!