DIJAVARA KAO MICIĆ: Zvezda izgubila trojkom u poslednjoj sekundi

Č. V.

20. 05. 2022. u 17:13

JUNIORI KK Crvena zvezda doživeli su i treći poraz na završnom turniru Evrolige. Bolji od crveno-belih bio je tim Next Generation Selekt koji je slavio sa 63:60.

ДИЈАВАРА КАО МИЦИЋ: Звезда изгубила тројком у последњој секунди

Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda

Meč je rešen u poslednjim sekundama utakmice kada je Mohamed Dijavara pogodio trojku (baš kao što je Vasilije Micić doneo trijumf Efesu protiv Olimpijakosa) i na taj način doneo trijumf ekipi koju sa klupe predvodi Vasilis Spanulis.

Vodila je Zvezda tokom većeg dela meča, čak je posle prvog poluvremena vodila sa 11 razlike - 28:39. Ipak, ni to nije bilo dovoljno da se zadrži prednost i upiše prvi trijumf.

U drugom delu utakmice napad je bio taj koji je loše funkcionisao. Izabranici Miloša Obrenovića su u drugih 20 minuta postilgi samo 21 poen.

Najefikasniji kod pobednika bio je Pakom Dadije sa 13 poena, pratili su ga Filip Jović i Ilan Pjetrus koji su postili po 11. Na drugoj strani Andrija Vuković sa 19 poena, dok je Ognjen Matović upisao 10 poean i 12 skokova.

Zvezda je u prva dva kola takođe izgubila, bolji od crveno-belih su bili Asvel i Stelazura.

U finalu će igrati upravo Next Generation Selekt i Mega.

BONUS VIDEO: Legenda Partizana o majstoricama ABA lige

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)